×

Change Language

FI EN DE
×
×

Blueberry Hill goes Karhufestivaali 15.-16.8.

Blueberry Hill goes Karhufestivaali 15.-16.8.


15.08.2019 17:00 - 16.08.2019 22:00
Elokuvateatteri Kino Mantsi, Kauppatie 9, 82900 Ilomantsi, Elokuvateatteri Kino Mantsi, Kauppatie 9, Ilomantsi

Kino Mantsi to 15.8. klo 19.00

Mats

Mats on joensuulainen vuonna 2012 perustettu gypsy jazz -yhtye. Yhtyeen ohjelmisto koostuu suurelta osin Django Reinhardtin tunnetuiksi tekemistä gypsy jazz -sävelmistä, mutta mukana on myös kappaleita, jotka jokainen varmasti tuntee. Matsin musiikki on svengaavaa ja soitossa on mukana virtuoositeettia ja pelimannihenkisyyttä.

Kino Mantsi to 15.8. klo 20.30

Jukka Eskola Soul Trio

Trumpetisti Jukka Eskolan uusin kokoonpano Soul Trio on hurmannut svengillään niin kuulijat kuin kriitikotkin. Yhtyeessä vaikuttavat Eskolan lisäksi suomijazzin supertähdet Mikko Helevä (urut) ja Teppo Mäkynen (rummut).
Soul Trion toinen levy julkaistaan syksyllä 2019. Uudet kappaleet esittelevät rosoista ja sielukasta jazzmusiikkia yhdistettynä Etelä-Amerikan rytmeihin, sekä entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin.

 

Kino Mantsi pe 16.8. klo 19.00

Juliana Vehviläinen Trio

Illan musiikillisen tarjonnan aloittaa joensuulainen jazzlaulu-pohjainen Juliana Vehviläinen Trio.

Kino Mantsi pe 15.8. klo 20.30

Olli Soikkeli Trio feat. Marian Petrescu

Olli Soikkeli (s. 1991), joka on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Nyt hän esiintyy Suomessa yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Teemu Åkerblomin kanssa. Trio on julkaissut levyn, jonka ohjelmisto kumartaa legendaaristen kitara-piano-basso-kokoonpanojen suuntaan, jonka mm. Oscar Peterson ja Nat King Cole tekivät tunnetuksi. Konsertti on osa levynjulkaisukiertuetta.

Hintatiedot

Pääsylippu 25 €/ilta.

Hanki pääsylippusi ennakkomyynnistä: Levy-Eskot, Joensuu ja Ilomantsin Optiikka, Ilomantsi tai BBHF:n nettisivuilta www.bbhf.fi 
Lippuja on vain rajoitettu määrä.

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Tapahtuman järjestää BBHF ry ja Jazzkerho -76, Joensuu

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.
VisitIlomantsi säpinää seuduille