×

Change Language

FI EN
×
×

BBHF Goes Parppeinvaara jazz-ilta

BBHF Goes Parppeinvaara jazz-ilta


06.08.2021 17:00 - 06.08.2021 23:00
Ilomantsin Parppeinvaara, Parppeintie 4, 82900 Ilomantsi

Blueberry Hill Festival -tapahtuma leiriintyy elokuun alussa 6.-7.8. Parppeinvaaralle. Odotettavissa on kahden illan hieno musiikillinen kattaus entiseen malliin. Esiintyjistä ovat varmistuneet jo seuraavat:

Perjantaina on perinteisesti jazz-ilta, huippuesiintyjänä JUKKA PERKO TRIO. Perko on kansainvälisesti tunnettu, yksi sukupolvensa tärkeimmistä saksofonisteista. Kolmen esiintyjän iltaan maakunnallista osaamista tuo hienolla kitaroinnillaan VILI PAAVILAINEN TRIO.

Lauantai-iltana on bluesin ja juurimusiikin juhlaa. Railakasta menoa iltaan tarjoaa MICKE & LEFTY feat. CHEF. Yhtyettä onkin tituleerattu Suomen viihdyttävimmäksi blues&roots bändiksi, jossa yhdistyy korkea musiikillinen ammattitaito sekä viihdyttäjän rooli. Illan päättää joensuulainen menobändi SOUL BROTHERS.

BBHF Goes Parppei -tapahtuma järjestetään yhdessä Parppeinvaaran toimijoiden kanssa. Tarjolla on myös maistuvaa tapahtumaan suunniteltua ruokaa ja juomaa sekä kulttuuria. Lauantaipäivänä Parppeinvaaralla on lisäksi ohjelmallinen koko perheen picnic-tapahtuma.

Hintatiedot

Pääsyliput 25 €/ilta
2-illan lippu 45€

Lue lisää tapahtumasta:

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Blueberry Hill Festival kannatusyhdistys ry

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.
säpinää seuduille