×

Change Language

FI EN
×
×

VisitIlomantsin syysviikot

sinne ja tänne

VisitIlomantsin syysviikot

VisitIlomantsin syysviikkojen viikko-ohjelmaan on koottu tietoja alueen toimijoiden tarjoamista palveluista, tapahtumista, tarjouksista ja kampanjoista, jotka ajoittuvat lokakuulle 2020.

Jokainen toimija vastaa osaltaan sisältöjen toteutuksesta ja lisätietoja saa ottamalla yhteyttä suoraan kuhunkin toimijaan. Vallitsevan koronaepidemiatilanteen vuoksi muutokset toteutuksessa ovat määräysten muutoksien myötä mahdollisia. Toimijamme huomioivat ohjelmien toteutuksessa koronaohjeistukset ja voit turvallisin mielin tulla osallistumaan. Huomioithan, että retkille ja ohjelmiin ei voi osallistua kipeänä, jos on jotain hengitystieoireita tai jos on altistunut koronavirukselle.

Pidetään yhdessä huolta meidän kaikkien terveydestä ja nautitaan ilolla syysviikoista!

Syysviikko 42, 12.-18.10.2020

Tiedätkö mitä Ilomantsi voikaan syksyysi tarjota? Viikko-ohjelmasta löytyy monenmoista elämyskangaspuista Pirttihirmun piirookouluun ja pyöräretkestä toiminnalliseen treeniin. Tule ja tutustu, osallistu ja ihastu!

Syysviikko 43, 19.-25.10.2020

Näe ja koe syksyisen Ilomantsin ilot. Pistäydy toviksi Pogostalle ja kirjo oma kukkilintusi. Nauti karjalaisista herkuista Parppeinpirtillä. Ihastele Koitajoen kauneutta ja kulje pitkin Petkeljärven polkuja. 

Viikoittain tarjolla

Täältä löydät tietoja harrastusmahdollisuuksista, toiminnoista ja tekemisistä, jotka ovat tarjolla lokakuun 2020 aikana muulloinkin, kuin syyslomaviikoilla 42 ja 43. 

VisitIlomantsin syysviikkojen kampanjat ja tarjoukset

VisitIlomantsin syysviikkojen kunniaksi osa toimijoistamme on laittanut pystyyn mainioita kampanjoita ja laskenut palveluistaan tiukkoja tarjouksia! Tutustu tarjontaan ja voit löytää hyvän syyn lähteä syyslomareissuun!

VisitIlomantsi säpinää seuduille