Valon Yö Möhkössä 26.8.2023

Valon Yö Möhkössä 26.8.2023


26.08.2023 11:00 - 26.08.2023 23:59
Möhkön ruukin alue, Möhköntie 209 ja 210, 82980 Möhkö

Syksyisen illan hämärtyessä syttyvät valot ja tulet valaisemaan kauniisti koko Möhkön ruukin aluetta.

MÖHKÖN VALON YÖ lauantaina 26.8.2023

Tänä vuonna tapahtuma on osana Pohjois-Karjalan Maakuntapäivän ohjelmistoa ja ohjelmassa näkyy vahvasti huvia ja hyvinvointia liikunnasta -teema.

Tapahtumaohjelma:

Pogostan polkujuoksu -tapahtumassa Petkeljärvellä, osana Valon Yö -tapahtumaa toteutetaan matalan kynnyksen kaikille avoin ja ilmainen perhesarja.

Hippa Metsänhenki -satuhahmo vie lapsia ja lapsenmielisiä Petkeljärvellä lähiretkille tutustumaan luonnon ihmeisiin retkeilykeskuksen lähimaastoon.

Möhkön ruukin puistossa on päivän mittaan tarjolla ohjattu puistojumppa ja perheille suunnattu liikuntatuokio. Puistojumppaan osallistuvat saavat liikettä koko kroppaan, päästä varpaisiin. Perheen yhteisessä liikuntatuokiossa liikutaan iloisesti yhdessä, liikettä saavat niin lapset kuin aikuisetkin. Illan aikana Möhkön ruukin ulkoalueelle avautuu liikunnallinen koko perheen seikkailurata, jossa osallistujat pääsevät tekemään erilaisia tehtäviä useammalla rastipisteellä.

Möhkön Juhlalavalla liikunnallinen ohjelma alkaa iltapäivällä tanssikoulu Wanhan Maestron toteuttaman tanssiopetuksen myötä. Opetuksessa on hyvä hioa tanssitaitoa iltaa varten, sillä tapahtuman iltaohjelmassa on lavatanssit Anneli Mattilan ja Recados-orkesterin tahdittamina.

Tapahtumassa esitetään myös Teatteri Möhkön kesäteatterin "Ainoo auttamassa" -komedian lisänäytös, joka on kaikille avoin ja sopii koko perhelle.

Möhkön ruukkimuseo on avoinna ja museolle on tapahtumapäivänä vapaa pääsy. Seppä takoo ruukin pajalla.

Tapahtumassa esitellään Möhkön 14 rastin MOBO- eli mobiilisuunnistusrata, jonka voi käydä omatoimisesti kiertämässä. Metsähallituksen edustaja esittelee alueen retkeilymahdollisuuksia reiteistä kansallispuistojen kautta retkietikettiin. Tapahtumassa voit tutustua toimijoiden vuokravälineisiin, kuten maastopyöriin ja fatbikeihin sekä melontakalustoon.

Möhkön Matkailuyhdistyksen kaikki toimijat täydentävät omilla sisällöillään tapahtumapäivän lopullista ohjelma- ja palvelutarjontaa.

Tapahtuman kruununa elokuun pimenevää yötä syttyy valaisemaan Valon Yön -kokko.

Tapahtuma-aikataulu varmistuu lähempänä, seuraa ilmoittelua!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa nauttimaan Möhkön syksyisestä tunnelmasta ja hämärtyvään iltaan syttyvistä tulista ja valoista!

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Möhkön Matkailuyhdistys ry

p. 045 340 3920 | mohko.info@luukku.com |www.mohko.net

Tervetuloa elokuiseen Möhköön!

                                                      

Hintatiedot

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Möhkön Matkailuyhdistys ry.

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.
Tapahtuma on ilmainen.